Ενοικιάσεις εξοπλισμού ski και snowboard Μπόσκος

Θέλετε να πατε για σκι ή snowboard και δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό; Εμείς έχουμε τη λύση!

Στο κατάστημά μας μπορείτε να ενοικιάσετε συγχρόνο εξοπλισμό ski - snowboard στα πρότυπα διεθνών προδιαγραφών, snowmobile με ειδικές διαδρομές για όσους αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια καθώς και διάφορα έλκηθρα για τους μικρούς μας φίλους πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

Θέλουμε τα σκι μας πάντα καινούρια

Στο παρελθόν η ενοικίαση εξοπλισμού ήταν συνώνυμη με τον «ταλαιπωρημένο» αρχάριο. Παλιοί φθαρμένοι εξοπλισμοί αποτελούσαν τραυματική εμπειρία για τους «πρωτάρηδες» του χιονιού. Οι εποχές και οι απαιτήσεις όμως αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς... Θέλοντας να δίνουμε πάντα το καλύτερο στους χιονοδρόμους που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια επιλέγουμε κάθε χρόνο την ανανέωση των εξοπλισμών μας δίνοντας πάντα έμφαση στις πιο προηγμένες τεχνολογίες της αγοράς.

Ενοικίαση σκι ανάλογα με το επίπεδό σας:

Το επίπεδο των σκιέρ δεν είναι ίδιο σε όλους. Οι προτιμήσεις επίσης των χιονοδρόμων διαφέρουν. Ενώ  κάποιοι αγαπούν το γρήγορο ski σε καλά πατημένη πίστα κάποιοι άλλοι προτιμούν την ελευθερία που προσφέρει μια κατάβαση στην πούδρα. Για τον λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προς ενοικίαση που μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χιονοδρόμους.

Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση - Εξειδίκευση

Στο τμήμα ενοικιάσεων Μπόσκος σκι εκτός από την ποιότητα των εξοπλισμών , αυτό που  ξεχωρίζει είναι η εξυπηρέτηση των πελατών  σε ένα φιλικό και προπαντός "ζεστό" περιβάλλον .Το εξειδικευμένο μας προσωπικό  αποτελείτε στην πλειονότητά του από έμπειρους χιονοδρόμους ώστε να  κατευθύνει σωστά τους αρχάριους καλύπτοντας επαρκώς τις αυξημένες απαιτήσεις και των πιο έμπειρων χιονοδρόμων . Παράλληλα φροντίζει για την ταχύτατη εξυπηρέτησή σας δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των  εξοπλισμών σας.

Cafe Χιονότρυπα

Έχετε δει από ψηλά τον Άθω, τον Όλυμπο, τη Θάσο, τη Σαμοθράκη ή το Παγγαίο ; Στα 2111 μέτρα υψόμετρο στην κορυφή "Καρτάλκα" του Φαλακρού λειτουργεί το cafe μας.Ελάτε να απολαύσετε αυτό που επιθυμείτε με μια μοναδική θέα!

cafe Boskos

 

τηλέφωνο επικοινωνίας : 6948004144